dijous, 29 de gener del 2009

Udaipur i 32 hores de viatge

Iepaaaaa!!!
M'acabo d'aixecar de fer la migdiada i estic una mica "pajaro" pero ho intentare fer el millor possible.
Despres del desert i els salts sobre d'un calmell vam anar una altre cop cap a lloc tranquil. Udaipur!!! Una de les ciutats mes pijes i netes de la india. Si no fos perque la gent es mes aviat fosca, diries que estas pessajant per... be no campararem. O si, d'Udaipur en diuen la Venecia d'orient, pero no n'hi ha per tant. No li arriba ni a la sola de la sabata!!! Pero es un lloc tanquil on la gent benestant de la india i va a verenejar. Una altra curiositat es que aqui si va gravar Octopussy de James Bond.
La veritat es que em estat molt be, fent passejades amb bicicleta per els seus llacs i menjant com Marahas.
Ja ens va anar be, tot plegat, perque des de Udaipur no sabiem ven be on ens posavem. I es que aqui vam agafar un autobus dormitori direccio a Bombay. Lo del bus dormitori fa gracia al principi pero quan portes 12 hores i te'n queden 5 mes... Et fots un fart de renegar que no vegis. I a sobre per carreteres indies, es que escanyaries el conductor. El pobre que ja te prou feines a esquivar vaques, gossos, motos, gent etc...
Pero be al final vam arribar amb una caparrassa considerable pero erem a la coneguda Bombay! Qui no recorda la canco de Haway, Bombay es un paraiso!!! Haway no ho se pero Bombay de paraiso res de res. Un 55% de poblacio, a la puta miseria i visquent amb fabeles.

Be, despres de desfogar-me, seguim: En principi a Bombay ens i estavem fins les 23 hores, despres marxavem cap a Goa. O sigui que vam deixar els petates de 15 kg/cada un a consigna i vam anar a veure la ciutat. Sorprenen els gartacels arran de mar i una ciutat tant gran (15 millons) enclavada al mig del mar. Be varem anar a la platja!!!
Al final del dia vam tornar a l'estacio. A quarts d'onze puntuals vam anar a buscar el tren i aqui van comencar els merdes!!! Haviem reservat i ens feien fora del tren? Fins que no va venir el revisor no ho vam pas entendre. Teniem un bitllet de llista d'espera i no hi havia una sola placa al tren!!! Us podeu imaginar la cara que feiem? Cansats! Amb la motxilla! Eren les 11 de la nit i no teniem lloc on jeure!!!
Vam sortir d'alla que... fins i tot els taxistes no em van demanar ni on voliem anar. Millor perque sino li caixalo el cap!!! Al final vam tenir sort i vam trobar un hotel aprop.
Pero aixo no s'acaba aqui!!!
L'endema al mati torna cap a l'estacio de trens i agafa un bitllet que surti el mateix dia. El vam trobar i sortia a les 14:00h. Total que vam anar a buscar els trastos a l'hotel i cap a l'estacio. Cap alla a la una, mentres estavem dinant, ens vam adonar que el tren sortia d'una estacio que estava a 20 km i teniem que sortir de Bombay City!!!
Un altre cop embarcats!!!
NOOOO!!!
Vam sortir a fora, agafem un taxi, i li diem que apreti tant com pugui. Ens va fer un rally per la ciutat amb un cotxe rollo cinca 1000. Espectacular!!!
Total 4 minuts abans de que arrenques el tren vam arribar. Vam atrevessar les andanes pel vell mig i cap amunt!!! Per fi marxavem cap a Goa!!! Ens esperaven 12 hores que van acabar siguent 14h. Que mes vols, 2 de gratis!
Pero aixo no es tot!!!
Arribem a una estacio a les tantes de la matinada i fotet a dormir en una sala d'espera fins que surti el sol. Tenim l'esquena com un quatre!!!
Al final, i a primera hora, vam aconseguir arribar a les famoses platges tropicals de Goa!!! Ha valgut la pena tot el trajecte!!!

Ara mateix ja estem morenos com els Indius i tips com berrus de menjar peix i cocos!!! Al proxim reportatge us en farem 5 centims!!!

Arreveure!!!

6 comentaris:

pau ha dit...

Veig que us ho passeu bé, no?
Aprofiteu godais, ja que esteu en un lloc tant paradisiac. Penseu en els que estem aquí i bona sort el que resta d'expedició.
Una abraçada molt forta per tots dos.

Anònim ha dit...

Eps!!Temps el temps d'un rellotge aturat...deixeu el temps hi ha disfrutar d'aquest paradis. Un petonàs molt gran!!!!
Tània

francesc ha dit...

jijijijijiji....embarques team fins i tot a la india...així m'agrada!!! i veig que estàs fet un bon reporter eh? au disfruta cabronàs!!!!i no paris d'explicar-ho!
salut
francesc

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Si si, embarcats i esperat que aixo acaba de comencar!!!
A disfrutar-ho a muerte!!! Avui tornem a Bombay!!! Ja tremolo!!!
Una abracada a tots!!!

Anònim ha dit...

vaya tela la història de Bombay... ja veig que el tema dels trens està un pèl pitjor que els rodalies i el de girona... en fi, kapuscinski, que sàpgues que us anem seguint i que ens feu sentir part del viatge!!!
Jordà

Anònim ha dit...

El camell, déu n'hi do! però el tren us deu haver deixat la ronyonada guapa! Sort que pel que veig la recompensa és bona. Petonets!!!
Tia i Tui