diumenge, 7 de desembre del 2008

Welcom to Nepal!!!

Doncs vengan, com aquell que es boig, torna a agafar un altre tren (aquest cop regional amb parada i fonda a tot poblet. Vamos com si pares a Ventola!!!) en total 10 hores de trajecte i ens pensavem que era de 6 hores. No passa res!!!.
Baixem del tren i anem a buscar un jeep, amb un frances i una belga que vam coneixer al tren. Espera't 1 hora fins que el jeep es ple. En total 13 persones, en un fotut jeep japones marca Tata, vell, brut i destartalat. Cinc al malatero, quatre als seients del darrera, i tres mes amb el conductor al davant, a mes d'un grapat de motxilles, maletes, i sacs d'arros a sobre al cotxe. Cal dir que en un parell d'ocasions vam haver de parar a recollir alguna motxilla. En total tres hores de viatge per arribar a la frontera amb Nepal.


























Arribem a la frontera amb Nepal, i au papeleo i $ (60 dolars, tots dos per un mes!!!). Aqui la nostra intencio era anar cap a Kathmandu, pero el frances i la belga ens diuen que van cami de Pokhara i que fan parada a Lumbini, el poble on va neixer Buda. La veritat, es que despres de la pallissa de transport que portem, ens acabem decidint per anar amb ells.













Lumbini, un poble sense cap interes a part dels monuments dedicats a Buda que hi ha en una mena de finca. A mes a mes en aquest collons de poble remot, ficat enmig d'una esplanada interminable, hi havia el congres de monjos budistes mes gran del mon!!! En la nostra vida podrem veure mai tants monjos com aquests 3 dies. Una mica mes i ens posem la sotana i agafem el rosari.













Aqui, aprofitant que cada tres per quatre i havien talls de llum ( tipics al Nepal), o no anava l'aigua vam aprofitar per fer la bugada. Amb la rentadora? Si home, i uns collons!!!, com abans "el frotar no se va acabar!!!"













Al final una bona estada "il.luminativa". Seguim cercant camins. Aquest cop ja ens enfilem a les muntanyes, les petites. Anem cami de Tansen ( o Palpa). En principi un poble medieval, res de l'altre mon si ho comparem amb Besalu (( Visca la Garrotxa!!!!) la vena patriotica aquesta, que tenen els de la Garrotxa). Doncs molt be un lloc de muntanya prou bonic on cal dir que vam menjar cuina Nepali d'allo mes bona i on el tema de la igualtat de genere el tenen assumit. Un parell de dies diambulant pel poble i els seus voltants i ara si, anem al tema!!! Un bus de 5 hores i cap a Pokhara.


























Pokhara, segona capital del Nepal i porta d'acces als Annapurnes i un llarg etc de grans cims. Aixo vindria a ser una mena d'Andorra la vella i Lloret de mar a la vegada. Menjar occidental per recuperar-nos de l'estomac i llargues passejades pel llac i la infinitat de botigues de muntanya, de teles i llibreries.

Doncs be fins aqui una part mes del nostre vitge. A partir d'aqui comencarem algun trekking d'aquests que molts de vosaltres us agradaria fer. Encara no sabem quin pero suposem que durant uns 10 no us podrem tenir informats.

Aixi que una abracada a tots i prepareu-vos perque la proxima part pot ser espectacular.

Salut!!!

5 comentaris:

Ivo Serenthà ha dit...

Saludos desde Italia, la buena suerte

hola, Marlow

Anònim ha dit...

nanu, que vingut l'oliveres amb vosaltres??? jajajaja. a la foto del jeep el que esta devora la monica es calavat!!! salut!

Anònim ha dit...

iepala!!!!!
Si passes gana, pensa que el dia 19del 12 farem la farra gastronòmica al Corral Blanc.Amb permís teu si l'agafem grossa farem servir el "pis franc" de Planoles...
Santi

francesc ha dit...

ostres casi em cau la llàgrima imaginant el vostre viatge!ostia em feu una mica d'emveja!!!!!
disfruteu!
embarques, fes fotos de les montains que vull xalar com tu!!!
petons!!!!

Anònim ha dit...

Visca la Garrotxa!! Si senyor. El lloro amb les alçades, i envieu fotos del treking que així amb fareu dententes...sort!! Per cert avui a Camprodon, Ripoll, Ribes, Planoles...A tota la Vall neu!! i aquesta tarda l'home del temps ha dit + neu, fins i tot a Olot!! Salut!!
Tània