dilluns, 1 de desembre del 2008

Varanasi

Eiva!!

Despres d'unes quantes hores de tren interminables. Ple de gent a cada vago, brut com tota la india en general i on cada dos minuts passa un tiu cridant chai..... chai.... chai chai ( que es te)
Ja som a la ciutat sagrada de la India, Vanarasi o Benares, com es vulgui dir. Es un lloc curios, molt mes petit que Delhi pero amb 1,7 milions d'habitants. La veritat es que la ciutat val molt la pena. Una ciutat antiga, empedrada de dalt a baix i amb un munt de historia i monuments.






















Aqui es on passa el famos Ganges. On tots els hindus es venen a banyar per purificar-se i on molts acaben cremats i llencats a l'aigua. Un autentic espectacle, on simultaniament, es pot veure un tiu/a banyant-se, una vaca, un rentant-se la roba i al costat de tots aquests un crematori.


Referent a l'aigua del Ganges, es la tipica que si t'hi poses et pot caure la pell a tires. Es a dir no apta per a no hindus. Realment es mes fastigosa que qualsevol cloaca de casa nostre.
Aqui els dies han anat passant tranquilament, segueix la polucio i la bronquitis de la Monica. Els nostres dies consisteixen en aixecar-se, esmorzar, seure dos hores al costat del ganges, dinar, seure dos hores mes en un altre punt del ganges anar a fer el toc (batut o te) i anar a sopar i a dormir. Lo de seure al costat del ganges te una simple explicacio: es un autentic espectacle!!! on tan et demanen almoina, com et volen fer un massatge, com un tatoo de hena, vendre qualsevol cosa que us pugi passar pel cap, com veus les barques, com et monten etc... Ho heu de veure per creure!



Segurament quan llegiu aixo ja serem cami del Nepal. Ens esperen unes quantes hores de tren, si... si... igual que les fotos que heu vist, mes unes quantes hores de bus fins a Katmandu. Una altre autentic viatge a traves d'aquest pais de rostits.

Doncs au, proxima parada, la tranquilitat de Nepal!!!??

Salut i renteu-vos, vosaltres que podeu!

8 comentaris:

Unknown ha dit...

Quellos quellos, no fagis muntatges amb el photoshop que tothom sap que estas perdut en algun complex hoteler de luxe! Ah, aquest cap de setmana vam fer el primer tram amb la California, vam pujar amb el teu germà, en mia i en quim font a Caulès, vam fer una trenca espectacular! Quant temps ens queda per fer-li xapa i pintura?

**champi"

Anònim ha dit...

Hola familia!! Quines fotos, son genials...aqust matí tot fent en cafè amb llet, després d'una bona dutxa...jeje! Miraba quines mentides diu la vanguardia...li explicaras amb en Jordi i realment tot aquí continua com sempre...que cullons no hi ha res interesant...
Com està per aquí l'ambient polític, avui llegia l'ho de Bombay...Vigileu i salut!!!
Petons
Tània

pau ha dit...

HOLA ROSTITS.
PRIMER DE TOT CUIDA LA MÒNICA I QUE ES MILLORI DE LA BRONQUITIS, SEGON QUINA ENVEJA QUE EM FEU I TERCER PENSEU EN NOSALTRES QUAN VEIEU ELS MUNTANYOTS QUE US ESPEREN AL NEPAL QUE NOSALTRES PENSEM EN VOSALTRES.
CUIDEU-VOS MOLT EMBARQUES TEAM 2

francesc ha dit...

ei us ha molat varanassi no?
quin relax, quin bon rollo, i ara cap al nepal!!!! sou uns cabrons travellers del món...aquest viatge promet jordi...
nosaltres aquí ens estem pelant de fred....cuida molt a la monica i que ella faci el mateix amb tu....moltes abraçades i fins aviat.

RUMBA TEAM ha dit...

nannno, et va deixar ben a gust aquest per l'esquena o que???
apa a cuidar-se
vull maltes fotos de nepal i les seves muntanyes i parets, tu ja saps!!

MARIA VILA BOSCH ha dit...

Ostres.... quins recordsss... oi Beti?? je,je,je... Nepal es una passada... bueno aquest viatge es una passada... disfruteu molt i.... si aneu a PUSHKAR no podeu marxar sense fer una volta amb barca pel llac!!!!!
APA A CUIDAR-SE MOLT I a menjar moltes CHAPATIS!!!!
je,je,je,je,je,je,je,je!!!!! ;0)
MARIA!

JORDI QUELLOS LLOBET ha dit...

Referent a la furgoneta!! Ruhi quan torni tu seras el maxim responsable!!!

El tema politic aqui esta molt tranquil. Si no fos pels diaris no ens entarem.

Varanasi, es maco! i si ha d'anar pero per nosaltres no te re de tranquil. Es una locura de gent.

Lo que es tranquil es on som. A les muntanyes baixes del nepal!!!

D'aqui poc mes info!!

Anònim ha dit...

Bones, Quellos!!! Soc en Quim de SAnt Hilari. En Verges em va comenatr que tenies un blog hi he pensat en escriure quatre ratlles. Jo fa unes tres setmanes que estic a Méxic, fent una mica de vacances. A diferencia de tu ja se'm acabanen. Dema ja torno cap barcelona. Estava pululant per Guadalajara Mexico i he pensat en les aventures que deus estar pasant cabroncete!! La veritat es que no havia pensat mai en viatjar per mexic i m'ha sorpres moltìssim. La naturalesa aquì es espectacular i l'amabilitat de la gent acollonat!! De preu, no ès molt car! No es barat com segons quin país però es mes de la meitat de barat que a casa!!
Res cuida't molt hi ara que ja ho sè em passarè més sovint pel blog!!